Όουεν : «Ο Μανέ δεν έπεσε για πέναλτι επειδή ο Σαλάχ είναι βασικός εκτελεστής»

Όουεν : «Ο Μανέ δεν έπεσε για πέναλτι επειδή ο Σαλάχ είναι βασικός εκτελεστής»

Ο Όουεν πιστεύει πως ο Μανέ δεν προσπάθησε να πάρει πέναλτι από τον Κρίστενσεν, επειδή θα το εκτελούσε ο Σαλάχ.

Ο Μάικλ Όουεν διατύπωσε τηΩδικιά του… θεωρία συνωμοσίας, για το γεγονός πως ο Μανέ δεν προσπάθησε να «βουτήξει» σε μία φάση με τον Κρίστιενσεν. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύει πως ο Σενεγαλέζος δεν ήθελε να κερδίσει πέναλτι, διότι θα το εκτελούσε ο Σαλάχ με τον οποίο βρίσκονται σε κόντρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή:

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν έπεσε να πάρει πέναλτι. Όχι ότι υποστηρίζω μία τέτοια κίνηση. Απλώς αναρωτιέμαι, και μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικές οι σκέψεις που μπαίνουν στο μυαλό μου. Ο Σαλάχ είναι ο βασικός εκτελεστής σε αυτήν την ομάδα. Ο Μανέ ίσως πίστεψε ότι είχε την ευκαιρία να σκοράρει και είπε «Λοιπόν θα σκοράρει, αν δεν μείνω στα πόδια μου».

Αυτοί οι παίκτες πηγαίνουν για το χρυσό παπούτσι τις τελευταίες δύο σεζόν. Θα μπορούσε να είναι ένα άγριο είδος θεωρίας, αλλά η ανταγωνιστική φύση του και του Σαλάχ… τους έχουμε δει να μην δίνουν τη μπάλα ο ένας στον άλλο όταν ένας από αυτούς είναι σε πολύ καλύτερη θέση από τον άλλο. Βλέπουμε λίγο εγωισμό, βλέπουμε λίγο δυσαρεστημένη συμπεριφορά – ο Σαλάχ κούναγε το κεφάλι του όταν βγήκε αλλαγή. Έχω δει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια τον Μανέ να απορρίπτει την ευκαιρία για πέναλτι. Απλώς με έκανε να σκεφτώ λίγο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ