Τσέλσι : Οι… φοβερές πρώτες 37 ημέρες του Τούχελ (vid & pics)

Τσέλσι : Οι… φοβερές πρώτες 37 ημέρες του Τούχελ (vid & pics)

Η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Άνφιλντ» με τον Τόμας Τούχελ να συνεχίζει αήττητος στον πάγκο των «μπλε»!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη σπουδαία νίκη της Τσέλσι μέσα στο «Άνφιλντ», με τους «μπλε» να επικρατούν απέναντι στη Λίβερπουλ με 1-0 και να την υποχρεώνουν στην 5η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για πρώτη φορά στην ιστορία της! Για τους φιλοξενούμενους, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο… κάστρο των «κόκκινων» μετά από επτά χρόνια!

Μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για την Τσέλσι, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ! Μέσα σε αυτές τις… 37 ημέρες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, οι Λονδρέζοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα σε αυτούς τους πρώτους 10 αγώνες, έχοντας απολογισμό, επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Γερμανού, έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σε οχτώ παιχνίδια, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ και το ένα μάλιστα αυτογκόλ! Μόνο ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε γράψει αντίστοιχη επίδοση ως τεχνικός των «μπλε»…

Μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα, η Τσέλσι έχει δώσει ήδη μερικά σημαντικά… τεστ, με Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ…

Κι όμως, ο Τούχελ μπήκε διαβασμένος σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, με την Τσέλσι να μην κερδίζει μόνο τη Γιουνάιτεντ, με την οποία έμεινε στη λευκή ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μάλιστα, για να καταλάβει κάποιος τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει ο Γερμανός σε αυτό το διάστημα, αρκεί να γνωρίζει πως μόνο η… εξωγήινη Μάντσεστερ Σίτι έχει καταφέρει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς (24), από την Τσέλσι του Τούχελ (18).

Έτσι, ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι δικαίως στους υποψήφιους της Premier League για τον καλύτερο προπονητή του μήνα!

Μία Τσέλσι την οποία ο Τούχελ την παρέλαβε στη 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ αυτή τη στιγμή έχει μπει στην τετράδα και δείχνει πιο ώριμη και έτοιμη από ότι ήταν πριν… Με τον Γερμανό να δικαώνεται από τα αποτελέσματα και την ενέργεια που βγάζουν όλοι του οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ