«Κάθε φορά που ο Κιν εμφανίζεται στην τηλεόραση, την σβήνω»

«Κάθε φορά που ο Κιν εμφανίζεται στην τηλεόραση, την σβήνω»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Ντάβιντ Μπερστάιν, για τον Ρόι Κιν.

Ο πρώην πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Ντάβιντ Μπερστάιν, θεωρεί πως ο Ρόι Κιν δεν έπρεπε να παίζει ποδόσφαιρο, σύμφωνα με δηλώσεις του. Κατά τον ίδιο, ο πρώην παίκτης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγνοούσε την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι. Ο Άγγλος επιχειρηματίας θυμήθηκε μάλιστα, το σκληρό μαρκάρισμα του Ιρλανδού στον πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ Ίνγκε, διατυπώνοντας την άποψη πως θα έπρεπε να του είχε απαγορευτεί η ενασχόληση με το άθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν το ξέχασα ποτέ. Από προσωπική άποψη, αυτό ήταν το χειρότερο ατομικό πράγμα στο οποίο έχω εμπλακεί άμεσα και το χειρότερο που έχω δει ποτέ στο γήπεδο. Ως άνθρωπος, ήταν κάτι φοβερό να βλέπεις. Ο Ρόι Κιν στάθηκε πάνω από τον Χάαλαντ και του είπε «Πάρτε αυτό, βλάκα». Έγινε με κρύο αίμα. Δεν τον έχω συγχωρήσει ποτέ για αυτό. Νομίζω, ειλικρινά, ότι είναι θλιβερό πως το ποδόσφαιρο τον δέχεται έτσι όπως είναι. Αφού έκανε κάτι τέτοιο, νομίζω ότι είναι απολύτως τρομακτικό

Κάθε φορά που ο Κιν εμφανίζεται στην τηλεόραση, την σβήνω. Απλώς δεν θα τον παρακολουθώ. Είμαι απογοητευμένος που εξακολουθεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ