Αρτέτα : «Όταν δεν παίρνεις τέτοιο πέναλτι…»

Αρτέτα : «Όταν δεν παίρνεις τέτοιο πέναλτι…»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε μετά την γκέλα κόντρα στην Μπέρνλι ο Μικέλ Αρτέτα που δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν κέρδισε η ομάδα του αυτό το παιχνίδι.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην Μπέρνλι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μικέλ Αρτέτα. Ο προπονητής της Άρσεναλ στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του Πίτερς όπου η ομάδα του ζητάει πέναλτι για χέρι του παίκτη των γηπεδούχων με τον Μάρινερ να μην δίνει την παράβαση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτέτα:

Για το ματς: «Προφανώς είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος και ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά αν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που έχεις, αν δώσεις ένα γκολ στον αντίπαλο και δεν πάρεις κι ένα καθαρό πέναλτι, τότε τα πράγματα στην Premier League είναι πολύ δύσκολα».

Για το ότι η Άρσεναλ ξεκινάει το παιχνίδι της από πίσω: «Είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το γκολ που βάλαμε ξεκινάει από τον Λένο και καταλήγει στον Ομπαμεγιάνγκ. Κάναμε ένα λάθος που μας κόστισε ένα γκολ αλλά η μόνη άλλη ευκαιρία που είχαν ήταν ένα μακρινό φάουλ από τον Μπερντ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Προφανώς, όταν χάνεις τις ευκαιρίες που χάσαμε σήμερα σε αυτό το γήπεδο, θα υπάρχουν και στιγμές στο παιχνίδι που θα υπάρξει πίεση και το ματς θα πάει στα μέτρα τους. Και όταν δεν δίνεται και ένα ξεκάθαρο πέναλτι.  Κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει τι είναι πέναλτι».

Για τα λάθη:

Παρά το λάθος έπρεπε να κερδίσουμε. Με όσα δημιουργήσαμε μέσα στο παιχνίδι έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι τόσο απλό. Αφού δεν το κάναμε τότε πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και όχι να αναζητήσουμε άλλες δικαιολογίες. Κυριαρχούσαμε εντελώς στο πρώτο ημίχρονο. Αισθανθήκαμε άνετα και θα έπρεπε να είμαστε 2 ή 3-0 μποστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξαν περίοδοι που με τον τρόπο που παίζει η Μπέρλνι το πράγμα έγινε δύσκολο.Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο, πολλές μεγάλες μπάλες, πολλές εναέριες μονομαχίες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ