Σέφιλντ – Σαουθάμπτον 0-2

Σέφιλντ – Σαουθάμπτον 0-2

Η Σέφιλντ έχασε και από τη Σαουθάμπτον με 2-0 στο Bramal Lane και βλέπει την υποβιβασμό να είναι όλο και πιο κοντά...

Ακόμη μία ήττα για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που βλέπει τον υποβιβασμό να βρίσκεται όλο και πιο κοντά… Οι «λεπίδες» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο Bramal Lane και παρέμειναν με 14 βαθμού στον… πάτο της Premier League, με την 17η Νιουκάστλ να είναι στο +12 με δύο παιχνίδια λιγότερα!

Οι «Άγιοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μία δίκαιη νίκη με τους Γουόρντ Πράους και Άνταμς να διαμορφώνουν το τελικό σκορ… Πρώτη νίκη μετά από δύο μήνες για τη Σαουθάμπτον!

Η πρώτη καλή ευκαιρία δεν ήρθε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Σαουθάμπτον κατέφερε να προηγηθεί με πέναλτι. Ο Τέλα πάτησε περιοχή στην κόντρα και ο Αμπαντού τον ανέτρεψε, με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι και τον Γουόρντ Πράουζ να το εκτελεί εύστοχα για το 0-1.

Η Σαουθάμπτον μπήκε πιο ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κλειδώσει από νωρίς το ματς. Μόλις στο 49’ ο Άνταμς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ράμσντεϊλ απομάκρυνε και στην εξέλιξη της φάσης ο Άνταμς έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 2-0 μέχρι το τέλος και υποχρέωσαν τη Σέφιλντ σε ακόμη μία ήττα…

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Μπράιαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλεκ, Νόργουντ (46’ ΜακΜπέρνι), Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (58’ Μουσέ), Μπρούστερ (68’ Σαρπ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Άρμστρονγκ, Τέλα (76’ Ρέντμοντ), Ντιαλό, Γουόρντ Πράουζ, Ινγκς (13’ Άνταμς), Μιναμίνο (90’ Ντζενεπό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ