Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-1

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-1

Μπέιλ και Κέιν πέτυχαν από δύο γκολ με την Τότεναμ να διαλύει 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και να φτάνει στο -2 από την τετράδα.

Εύκολο βράδυ είχε η Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την οποία συνέτριψε με 4-1, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και βρέθηκε στο -2 από την τετράδα. «Όργια» από Κέιν που είχε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ ο Μπέιλ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ γκολ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της.

Στο 25′ η Τότεναμ έκανε το 1-0 με τον Κέιν να σεντράρει και τον Μπέιλ με πλασέ από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δευτερόλεπτα όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Πάλας έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Μιλιβόγιεβιτς σέντραρε και ο Μπεντέκε με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49′ ο Ρεγκιλόν σέντραρε από αριστερά, ο Κέιν πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Μπέιλ με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Τρία λεπτά μετά ο Κέιν από δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας το 3-1 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο ίδιος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα όταν στο 77′ έκανε με κεφαλιά από κοντά το 4-1 παίρνοντας την ασίστ από τον Σον.

Τότεναμ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντόχερτι, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Γουίνκς (70’ Λαμέλα), Λούκας Μόουρα, Μπέιλ (70′ Σισοκό), Κέιν (80’ Βινίσιους), Σον

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Φαν Άανχολτ, Κέιχιλ, Γουόρντ, Κουγιατέ, Τάουνσεντ (66’ Σλουπ), Μιλιβόγιεβιτς, Ρίντεβαλντ, Εζέ (46′ Ζαχά), Μπεντεκέ (74’ Ματετά), Αγιού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ