Γκουαρντιόλα : «Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ, μπαίνουμε στο σημαντικό μέρος της σεζόν»

Γκουαρντιόλα : «Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ, μπαίνουμε στο σημαντικό μέρος της σεζόν»

Ο Πεπ Γουαρντιόλα μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-2) συνεχάρη την ομάδα του Ολέ Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έτιχαντ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους «κόκκινους διάβολους».

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Γιουνάιτεντ, που σταμάτησε το σερί των 21 νικηφόρων αγώνων που είχαν οι «πολίτες» σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και το αήττητο τους σερί σε 28 ματς. Μετά την ήττα της ομάδας του ο Πεπ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν.

«Πρώτα απ ‘όλα, συγχαρητήρια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν μείνει δέκα παιχνίδια, τώρα φτάνει το σημαντικό μέρος της σεζόν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να γίνουμε πρωταθλητές. Ενάντια στη Γουέστ Χαμ παίξαμε πολύ, πολύ χειρότερα από ό,τι σήμερα (σ.σ: χθες) και μπορούσαμε να μην είχαμε νικήσει, όπως ίσως σήμερα δεν θα είχαμε χάσει. Οι επιθετικοί μας δεν ήταν εξαιρετικοί, αλλά είναι πράγματα που συμβαίνουν», ανέφερε ο Iσπανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ