Πάει για το «μπαμ» με Ίσκο και Λούκας η Έβερτον

Πάει για το «μπαμ» με Ίσκο και Λούκας η Έβερτον

Η Έβερτον βρίσκεται σε επαφές με τον Ίσκο και τον Λούκας Βάσκες και είναι έτοιμη να κάνει δυο σπουδαίες μεταγραφές.

Ο Ισκο ενημερώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πως είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και το καλοκαίρι θα φύγει από το «Μπερναμπέου». Ο 28χρονος Ισπανός διεθνής μέσος έχει χάσει τη θέση του, καιρό τώρα, στη βασική ενδεκάδα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας «Calciomercato», είναι σ’ επαφές με την Έβερτον για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι.

Ο Κάρλος Αντσελότι θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Λίβερπουλ και σκοπεύει να διαθέσει περίπου 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Ισπανού άσου, ο οποίος θα φύγει από τη Ρεάλ, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο ρόστερ της «βασίλισσας». Επίσης ο Ιταλός τεχνικός θέλει να πάρει από τη Ρεάλ και τον Λούκας Βάσκες, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από το Λίβερπουλ ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Βάσκες είναι δεδομένο πως θα φύγει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της ανανέωσης, που θα επιχειρηθεί στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας. Ο 29χρονος διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και διάφορες ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον ατζέντη του.

Ο Βάσκες έχει προτάσεις επίσης από Μίλαν και Νάπολι, καθώς ο διεθνής άσος των «μερένχες» είναι ο κατάλληλος παίκτης για να λύνει τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή της όποιας ομάδας αγωνίζεται. Ενδιαφέρον υπάρχει και από Βαλένθια, Σεβίλλη, αλλά προτιμά να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και η Έβερτον θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ