Γκουαρντιόλα : «Θα κερδίσουμε την Σαουθάμπτον με 18-0» (vid)

Γκουαρντιόλα : «Θα κερδίσουμε την Σαουθάμπτον με 18-0» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκνευρίστηκε με σχόλιο που έκανε ένας δημοσιογράφος αναφορικά με τα 9 γκολ που είχε δεχθεί η Σαουθάμπτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απάντησε ειρωνικά.

Ένα σχόλιο δημοσιογράφου σχετικά με τα 9 γκολ που είχε δεχθεί η Σαουθάμπτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε την οργή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος συνέχισε την κουβέντα σε ειρωνικό ύφος.

Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα που γνώρισε στο Έτιχαντ από τους «κόκκινους διάβολους» (2-0) και να κοιτάξει το ερχόμενο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον. Ο Καταλανός δεν θέλει να σκέφτεται πως η νίκη με τους «Αγιους» είναι δεδομένη και όταν ένας δημοσιογράφος του θύμισε τα 9 τέρματα που είχε δεχθεί η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιουτλ στην τελευταία επίσκεψη της στο Μάντσεστερ, εκνευρίστηκε.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν θα λάβει υπόψη του τις σοκαρίστηκες ήττες της αντιπάλου, ο Πεπ θυμωμένος απάντησε: «Θα σκοράρουμε 18 γκολ, το αποτέλεσμα θα είναι 18-0. Μα τι ερώτηση είναι αυτή που κάνεις; Δέχτηκαν εννέα γκολ όταν έπαιξαν για 80 λεπτά 10 εναντίον 11. Πιστεύεις λοιπόν πως για εμάς θα είναι ένας περίπατος και πως την Τετάρτη θα πετύχουμε 9 ή 18 γκολ; Να είμαστε σοβαροί. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτό…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ