Τζέραρντ : «Θέλουμε προπονητή τον Κλοπ»

Τζέραρντ : «Θέλουμε προπονητή τον Κλοπ»

Την επιθυμία να παραμείνει ο Γιούργκεν Κλοπ για πολλά χρόνια ακόμη στον πάγκο της Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ, που εξασφάλισε με τη Ρέιντζερς την Κυριακή τον τίτλο στην Σκωτία, για πρώτη φορά μετά το 2011, δεν έχει κρύψει ποτέ το όνειρό του να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ, αλλά ελπίζει ότι ο Γιουύργκεν Κλοπ θα παραμείνει στον πάγκο της «για πολλά χρόνια». «Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ δεν θέλουν να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ», είπε ο 40χρονος στην ITV.

«Θέλουν ο Γιούργεν Κλοπ να συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ και είμαι απόλυτα σύμφωνος με όλους αυτούς. Δεν πρέπει να μιλάμε γι αυτό. Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές που ηγείται του συλλόγου μας αυτή τη στιγμή. Τον αγαπώ. Έχω δουλειά εδώ και ελπίζω ο Γιούργκεν να παραμείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Γερμανός προπονητής οδήγησε την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Champions League το 2019 και τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος μετά 30 χρόνια την περασμένη σεζόν. Ο Στίβεν Τζέραντ ήταν προπονητής νέων στη Λίβερπουλ, πριν αναλάβει τη Ρέιντζερς το 2018. «Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου», συμπλήρωσε. «Είχα ένα υπέροχο ταξίδι. Είναι ένα όνειρο για μένα να είμαι μια μέρα ο προπονητής της Λίβερπουλ; Ναι, είναι, αλλά όχι ακόμα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ