Έβερτον – Μπέρνλι 1-2

Έβερτον – Μπέρνλι 1-2

Η Μπέρνλι πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον με 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ τα ζαχαρωτά έχασαν σημαντικό έδαφος για την τετράδα.

Η Έβερτον πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη τετράδα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέρνλι στο Γκούντισον Παρκ. Τα ζαχαρωτά τα βρήκαν σκούρα από πολύ νωρίς και η ομάδα του Σον Ντάις κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό που τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή στην Premier League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με 2-0 χάρη σε τέρματα του Γουντ και του ΜακΝίλ, όμως η Έβερτον το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 32′ με τον Κάλβερτ Λιούν, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε. Πλέον η Έβερτον είναι στην 6η θέση με 46 βαθμούς 5 λιγότερους από την 4η Τσέλσι και 2 από την 5η Γουέστ Χαμ, ενώ η Μπέρνλι είναι 15η με 33, 7 περισσότερους από την 18η Φούλαμ.

Όσον αφορά το ματς στο 13ο λεπτό ο ΜακΝίλ έκανε την κόρδα από αριστερά κι έβγαλε τη σέντρα, η άμυνα της Έβερτον δεν απομάκρυνε σωστά και ο Γουντ με όμορφο σουτ έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 24ο λεπτό ο ΜακΝίλ άδειασε τον Άλαν έξω από την περιοχή και με απίστευτο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 27’ ο «κεραυνός» του Γκούντμουντσον από τα 20 μέτρα, τράνταξε το δοκάρι του Πίκφορντ.

Στο 32ο λεπτό ο Ντέιβις έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κάλβερτ Λιούιν με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 36’ μετά από γύρισμα του Βίντρα για τον ΜακΝίλ, ο Γκόντφρεϊ έσωσε με τάκλιν ενώ στο 38’ η κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν πέρασε μόλις έξω. Στο 43΄ο Αντσελότι είδε τον Πίκφορντ να αποχωρεί λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε από τη φάση του 27ου λεπτού και στο 45’ ο Βιρτζίνια είπε όχι σε σουτ του Μπράουνχιλ από τα 25 μέτρα.

Στο 47’ ο Πόουπ έσωσε μετά από σουτ του Γκόμες και στο 48’ η κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν έξυσε το δοκάρι της Μπέρνλι ενώ στο 62’ ο Πόουπ βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον φορ της Έβερτον. Στο 69ο λεπτό ο Βιρτζίνια μπερδεύτηκε με τον Γκόντφρεϊ και ο Βίντρα έκανε το σουτ αλλά αστόχησε σε κενό τέρμα και στο 71’ μετά από κόρνερ ο Μι πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Έβερτον.

Έβερτον: Πίκφορντ (42’ Βιρτζίνια), Ντιν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Χολγκέιτ (73’ Κόουλμαν), Ντέιβις (66’ Κινγκ), Ιβόμπι, Γκόμες, Άλαν, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Πίτερς, Ταρκόβσκι, Μι, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον (66’ Μπρέιντι), ΜακΝίλ, Γουντ, Βίντρα (78’ Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ