Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Η Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Φούλαμ με 3-0, με τους Πολίτες να πετυχαίνουν και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Διπρόσωπη παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φούλαμ, με τους Πολίτες στο πρώτο ημίχρονο να είναι ακίνδυνοι και στο δεύτερο μέρος να πετούν… φωτιές.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με τρία γκολ σε 13 λεπτά επικράτησε με 3-0, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε τους 71 βαθμούς και βρίσκεται στο +17 από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ και στο +18 από την τρίτη Λέστερ, οι οποίες όμως έχουν 28 παιχνίδια αντί για 30.

Στο πρώτο μέρος η Σίτι είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν απειλητική απέναντι στην εστία του Αρεόλα. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε… στροφές και στο 47’ έκανε το 1-0 με τον Στόουνς.

Ο Σίλβα εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και ο Στόουνς με προβολή έκανε το 1-0 για τους Πολίτες. Στο 56’ η Σίτι έκανε το 2-0 με σουτ του Ζέσους και στο 60’ ο Αγκουέρο με εύστοχο εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι Πολίτες καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε 13 λεπτά και στη συνέχεια έριξαν ρυθμούς, με την Φούλαμ να είναι ακίνδυνη. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι ήταν στο 84’, όταν το σουτ του Λούκμαν σταμάτησε πάνω στο σώμα του Λαπόρτ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά. Τετέ, Ανταραμπιόγο, ΆΙνα, Άντερσεν, Ριντ, Λεμινά (73’ Ονομά), Ανγκισά, Λόφτους Τσικ, Καβαλέιρο (80’ Ρόμπινσον), Λούκμαν (63’ Μίτροβιτς)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας (75’ Γκαρσία), Λαπόρτ, Μεντί, Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (67’ Φερναντίνιο), Αγουέρο, Τόρες, Ζέσους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ