Σαουθάμπτον – Μπράιτον 1-2

Σαουθάμπτον – Μπράιτον 1-2

Η Μπράιτον επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς χωρίς τρίποντο καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη η Μπράιτον επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα φεύγοντας με το διπλό (1-2) από την έδρα της Σαουθάμπτον. Έτσι ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με ματς παραπάνω ενώ οι «Άγιοι» βρίσκονται στο +7 από τις θέσεις του υποβιβασμού κι ακόμη δεν ανησυχούν.

Στο 17′ η Μπράιτον άνοιξε το σκορ με τον Γκρος να εκτελεί το κόρνερ και τον Λιούις Ντανκ με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Δέκα λεπτά μετά όμως ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους με τον Ανταμς να εκτελεί από κοντά για το 1-1.

Το γκολ της νίκης για την Μπράιτον ήρθε στο 56′ όταν ο Γουέλμπεκ βρήκε τον Τροσάρντ κι εκείνος νίκησε τον Φόρστερ για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ (87′ Ενλουντουλού), Μιναμίνο (65′ Ρέντμοντ), Ντιαλό, Τσε Άνταμς, Τέλα (68′ Ντζενεπό)

Μπράιτον: Σάντσες, Γουάιτ, Ντανκ, Μπερν (46′ Ζεκίρι), Φέλτμαν, Μπισούμα, Τροσάρντ (86′ Μόντερ), Γκρος, Λαλάνα, Μαπέι, Γουέλμπεκ (77′ Πρόπερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ