Λέστερ – Σέφιλντ 5-0

Λέστερ – Σέφιλντ 5-0

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, η Λέστερ κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη με 5-0 απέναντι στη Σέφιλντ στο King Power, με τις «αλεπούδες» να βλέπουν όλο και πιο κοντά το... σεντόνι του Champions League.

Μία Λέστερ να την… πιείς στο ποτήρι! Παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδού καταπληκτικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έφτασε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με 5-0 απέναντι στη Σέφιλντ στο King Power για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Μία νίκη… χρυσάφι για τις «αλεπούδες» που ανέβηκαν προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς και στο +8 από την 5η Γουέστ Χαμ, βλέποντας πλέον… ορθάνοιχτα το σεντόνι του Champions League.

MVP ο Ιχεανάτσο, με τον Νιγηριανό επιθετικό να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League τρία γκολ σε μία αναμέτρηση. Δύο ασίστ ο Τζέιμι Βάρντι.

Αν και ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλός, η Λέστερ κατάφερε να βρει το γκολ και να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Σκόρερ ο Κελέτσι Ιχεανάτσο στο 39ο λεπτό, διαμορφώνοντας έτσι το 1-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ μπήκε πιο σοβαρή και αποφασισμένη να τελειώσει το ματς. Ο Νιγηριανός βρήκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά και στο 69′ κατάφερε να φτάσει στο χατ τρικ και να γράψει το 3-0, σφραγίζοντας το «τρίποντο».

Αγιόθε Πέρεθ και Αμπαντού (αυτογκόλ) σκόραραν ακόμη δύο γκολ, με τη Λέστερ να φτάνει στη νίκη και να βάζει στο… σακούλι, τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα (46’ Ολμπράιτον), Καστάιν, Σογιουντσού, Φοφανά, Εντιντί, Τίλεμανς, Βάρντι, Ιεανάτσο, Αγιόθε Πέρεθ (81’ Λεσαμπελά)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπράιαν, Αμπαντού, Φλεκ, Νόργουντ (79’ Εντιαγέ), Μπερκ (63’ Μουσέ), Λούντστραμ, Σαρπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ