Αρτέτα : «Να σέβεται ο Ομπαμεγιάνγκ»

Αρτέτα : «Να σέβεται ο Ομπαμεγιάνγκ»

Το χθεσινό παράπτωμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δεν συγχωρέθηκε τόσο εύκολα από τον Μικέλ Αρτέτα

Σκληρά ήταν τα λόγια του Μικέλ Αρτέτα, για το χθεσινό παράπτωμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να τα… έριξε  στην κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ισπανό τεχνικό, που έβαλε στη θέση του τον επιθετικό από την Γκαμπόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αρτέτα:

«Έχουμε έναν τρόπο να ζούμε μαζί σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι όλο. Το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει, είχαμε πειθαρχικό πρόβλημα. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να σεβόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Ήταν μια απόφαση που ελήφθη μετά από αξιολόγηση όλων, το ποιος είναι ο Ομπαμεγιάνκ και τι έχει κάνει. Έχουμε άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρόσφατα αλλάξαμε πολύ την ομάδα και υπάρχουν παίκτες που είναι πρόθυμοι να παίξουν και αξίζουν μια ευκαιρία, οπότε δεν νιώθω άβολα με αυτό. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήταν η σωστή απόφαση. Εχουμε βάλει μια γραμμή που δεν μπορούμε να περάσουμε και τώρα προχωράμε . Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, αυτό το ξέρουμε ήδη, οπότε ας προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ