Βλέπει τον Μάθιου Χοπ η Λίβερπουλ

Βλέπει τον Μάθιου Χοπ η Λίβερπουλ

Την επιθετική της γραμμή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου θέλει να ενισχύσει η Λίβερπουλ, με μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει να είναι ο επιθετικός της Σάλκε, Μάθιου Χοπ.

Η Λίβερπουλ μπορεί να μην έχει ακόμη καταφέρει να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, ωστόσο οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών Αγγλίας, κάνουν τα πρώτα τους σχέδια για το προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Οι «Reds» θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού, και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτη του 20χρονου Αμερικανού επιθετικού της Σάλκε, Μάθιου Χοπ.

Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του Χοπ και έτσι ο 20χρονος Αμερικανός θα είναι παίκτης της Σάλκε μέχρι το 2023, ωστόσο αυτο δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία της Λίβερπουλ να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Transfermarket» υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την Σάλκε, η οποία προβλέπει πως ο Χοπ θα παραχωρηθεί με ένα της τάξεως των 7-10 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, τη φετινη σεζόν, ο Αμερικανός έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ