Αυτός… απειλεί τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ (vid)

Αυτός… απειλεί τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει στο στόχαστρο της το σούπερ ταλέντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Νούντο Μέντες, με τη θέση του Κώστα Τσιμίκα στην ομάδα να μπαίνει σε κίνδυνο...

Έτοιμη να μπει… στη μάχη του Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι η Λίβερπουλ! Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, οι «κόκκινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 18χρονου αριστερού μπακ των «λιονταριών», τον οποίο στην Πορτογαλία χαρακτηρίζουν ως το νέο… next big thing της χώρας.

Όπως υποστηρίζει η Sportsmail, η Λίβερπουλ θεωρεί πως ο Μέντες είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του πλανήτη και για αυτό είναι διατεθειμένη να… παλέψει, ώστε να τον κάνει δικό της.

Μία εξέλιξη που δεν βολεύει τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς ο 18χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Έλληνας μπακ προσπαθεί αυτήν την περιόδο να προσαρμοστεί στην Premier League, θέλοντας να αφήσει πίσω του, τους διαδοχικούς τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει στην Αγγλία, από την ημέρα που πήρε μεταγραφή…

Ο Μέντες είναι ένα ακόμη προϊόν της μεγάλης ακαδημίας της Σπόρτινγκ, η οποία κατάφερε να τον φέρει στον ομάδα από τα 10 του έτη, κερδίζοντας τη μάχη με την Πόρτο. Στη Λισαβόνα τον πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό, με τη ρήτρα των 65 εκατομμυρίων ευρώ να το… αποδεικνύει.

Εκτός από τη Λίβερπουλ, έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ