Μπράιτον – Νιουκάστλ 3-0 (vid)

Μπράιτον – Νιουκάστλ 3-0 (vid)

Η Μπράιτον επικράτησε εύκολα με 3-0 της Νιουκάστλ για την 29η αγωνιστική της Premier League και πήρε βαθμολογική... ανάσα καθώς έφτασε τους 32 βαθμούς. Στους 28 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Στιβ Μπρους.

Η Μπράιτον πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ (3-0) για την 28η αγωνιστική της Premier League, φτάνοντας έτσι τους 32 βαθμούς, με την ομάδα του Στιβ Μπρους να παραμένει στους 28 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησε στο 4′ με τον Μοντέρ να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ντουμπράφκα αντέδρασε σωστά και απέκρουσε. Η Μπράιτον συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 38′ με τον Μοπέ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Τροσάρ να κάνει το 1-0.

Οι «γλάροι» ήταν κυρίαρχοι και στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησαν με τον Φρέιζερ στο 49′ και στο 51′ ο Γουέλμπεκ με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Ντουμπράφκα, σημειώνοντας το 2-0. Η Νιουκάστλ δεν μπορούσε να αντιδράσει, με την ομάδα του Πότερ να συνεχίζει την πίεση και να πετυχαίνει το τελικό 3-0 στο 68′ με τον Μοπέ.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Γουάιτ, Μόντερ (89′ Πρέπερ), Μπισουμά, Τροσάρ (79’ ΜακΆλιστερ), Λαλάνα, Γκρος, Γουέλμπεκ (85′ Ζέκιρι), Μοπέ

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Λασέλς, Κλαρκ, Ντάμετ, Σέλβεϊ, Γουίλοκ (62’ Μέρφι), Χέιντεν (45+1’ Χέντρικ), Αλμιρόν (78’ Σ.Λόνγκσταφ), Ζοέλιντον, Φρέιζερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ