Μάντσεστερ Σίτι : Ο «εκλεκτός» του Γκουαρντιόλα για να αντικαταστήσει τον Αγουέρο

Μάντσεστερ Σίτι : Ο «εκλεκτός» του Γκουαρντιόλα για να αντικαταστήσει τον Αγουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού που θα πάρει τη θέση του Σέρχιο Αγουέρο τη νέα σεζόν, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο του.

Ο Πέπ Γκουαρντιόλα ψάχνει λύση για την επίθεση, καθώς έχει αποφασίσει πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του σταρ της ομάδας, Σέρχιο Αγουέρο. Για αυτό τον λόγο και η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του, με τις επιλογές να είναι πολλές, αλλά τον Καταλανό τεχνικό να έχει καταλήξει σε μια μόνο περίπτωση.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα το «Sky Sports» ο Γκουαρντιόλα εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ντάνι Ινγκς της Σαουθάμπτον για να καλυφθεί το κενό του Αργεντινού στην επίθεση της ομάδας το καλοκαίρι που θα αποχωρήσει (με πιθανότερο προορισμό την Μπαρτσελόνα).

Ο Καταλανός τεχνικός είναι θαυμαστής του Ερλινγκ Χάαλαντ, αλλά δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα του και θα κινηθεί για μια πιο προσιτή λύση και ο Αγγλος φορ είναι μια από αυτές, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ. Ο Ινγκς είναι σταθερά εδώ και τρία χρόνια στους κορυφαίους σκόρερ της Premier League, ενώ ένα deal με τους άγιους μπορεί να κλείσει ακόμη και στα 50 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ