Αζάρ : «Όταν θελήσω να φύγω από την Τσέλσι θα το μάθετε»

Αζάρ : «Όταν θελήσω να φύγω από την Τσέλσι θα το μάθετε»

Ο Εντέν Αζάρ ξεκαθάρισε πως περνά πολύ καλά στην Τσέλσι και ότι δεν κάνει σκέψεις αποχώρησης παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του Έντεν Αζάρ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βέλγος μέσος της Τσέλσι θέλησε πάντως να καθησυχάσει τους φίλους των λονδρέζων τονίζοντας πως περνά υπέροχα στην αγγλική ομάδα.

«Κάθε χρόνο υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου ή ότι θα πάρω μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Βλέπετε ότι είμαι ακόμα στην Τσέλσι κι αυτό συμβαίνει γιατί περνάω καλά στην ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος στο Λονδίνο το ίδιο και η οικογένεια μου, η οποία απολαμβάνει την ζωή στην πόλη.

Έχω δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι. Οι φίλαθλοι της ομάδας μου δείχνουν την αγάπη τους κι αισθάνομαι πολύ καλά. Αν θελήσω να φύγω από την ομάδα θα το μάθετε» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος της αγγλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ