Ο Κλοπ θέλει τον Σουάρες στη Λίβερπουλ

Ο Κλοπ θέλει τον Σουάρες στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βρει ήδη τον επιθετικό που θα προσπαθήσει να αποκτήσει, εφόσον πουληθεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λουίς Σουάρες.

Η Λίβερπουλ αναμένεται να απασχολήσει έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις, αλλά και πολλές… αφίξεις για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Οι κόκκινοι μετά τη φετινή σεζόν σκοπεύουν σε ενίσχυση, όμως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και για τον Σαντιό Μανέ. Παρόλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός έχει βρει τον «εκλεκτό» σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σαλάχ.

Σύμφωνα με το «Fichajes.net» ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε την επιστροφή του Λουίς Σουάρες στο Άνφιλντ για να καλύψει το κενό του Αιγύπτιου επιθετικού εφόσον αυτός πουληθεί, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κλοπ βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού που κάνει… παπάδες με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με το δημοσίευμα πως η μεταγραφή αυτή θα προχωρήσει μόνο αν αποχωρήσει ο Σαλάχ από το Άνφιλντ. Ο Σουάρες με την φανέλα της Λίβερπουλ είχε 82 γκολ σε 133 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ