ΜακΑτίρ : «Καλύτερα να πάρει Σάντσο η Λιβερπουλ, παρά Εμπαπέ»

ΜακΑτίρ : «Καλύτερα να πάρει Σάντσο η Λιβερπουλ, παρά Εμπαπέ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζέισον ΜακΑτίρ, θεωρεί πως ο Σάντσο είναι καλύτερη επιλογή για την ομάδα του Κλοπ, απ' ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τζέισον ΜακΑτίρ, θεωρεί πως η Λίβερπουλ δεν πρέπει να κινηθεί για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά για τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Βρετανός θεωρεί πως ο νεαρός συμπατριώτης του, έχει περισσότερα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στο παιχνίδι των «ρεντς».

«Θα πίστευε κανείς ότι αν μου έλεγαν να διαλέξω έναν παίκτη, θα έπαιρνα τον Μπαπέ. Η μεγαλύτερη κουβέντα στη Λίβερπουλ είναι η τακτική της. Ο Κλοπ έχει προσπαθήσει να εξελιχθεί σε αυτόν τον τομέα.

Δοκίμασε να παίξει με 4-2-3-1, να ξεφύγει από το κλασσικό του 4-3-3, απλά δεν έχουν τους παίκτες για να στηρίξει αυτό το σύστημα. Βλέπεις τις ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία, που ήρθαν με την άμυνα πολύ βαθιά στο γήπεδο σαν να λένε “ελάτε και σπάστε την άμυνα. Ξέρουμε ότι θα βρούμε μια ευκαιρία κι αν είμαστε κυνικοί θα τα καταφέρουμε.

Νομίζω ότι αυτό συνέβη σε πολλά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, η Λίβερπουλ έχει αποτύχει να διασπάσει ομάδες που παίζουν με αυτό το στυλ. Οπότε χρειάζεται ευελιξία για να τα καταφέρει. Ξέρω ότι είναι μια μακρά απάντηση, αλλά θα έπαιρνα τον Τζέιντον Σάντσο.

Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι έχει αυτή την ευελιξία στο παιχνίδι του. Μπορεί να παίξει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στην επίθεση, αλλά και πιο κεντρικά. Είναι ταχύς και δημιουργικός. Αν αντιμετωπίζεις μια άμυνα που έχει πολύ πίσω τις γραμμές της, μπορεί να σου δώσει το κάτι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ