Κέιν : «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου»

Κέιν : «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου»

Ο Χάρι Κέιν δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του, καθώς είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν με την Εθνική Αγγλίας και την Τότεναμ.

Απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του ο Χάρι Κέιν διότι είναι είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν με την Εθνική Αγγλίας και την Τότεναμ.

Το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού λήγει έχει ισχύ μέχρι το 2024, όμως υπάρχουν σενάρια που κάνουν λόγο για αποχώρηση του από την ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική εφημερίδα «Telegraph» δεν θέλησε να αναφερθεί στο τι πρόκειται να γίνει μετά το τέλος της σεζόν, καθώς έχει στρέψει όλη την προσοχή του στις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν με την Εθνική Αγγλίας, αλλά και την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Έχω στρέψει όλη την προσοχή μου στις αναμετρήσεις με την Εθνική μου ομάδα, στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Τότεναμ, αλλά και στο Euro. Επίσης, δεν ασχολούμαι με τις φήμες που γράφονται για εμένα, καθώς ενδέχεται να επηρεαστεί η αγωνιστική μου κατάσταση.

Μου αρέσει να αφοσιώνομαι σε έναν στόχο και αυτός προς το παρών είναι να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν για την Τότεναμ. Επιπλέον, θέλω να πάμε καλά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική μου ομάδα και μετέπειτα να ευχαριστηθούμε το Euro. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ