Κλείνει Κονατέ η Λίβερπουλ (pic)

Κλείνει Κονατέ η Λίβερπουλ (pic)

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία φαίνεται ότι βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», βρίσκεται παρα πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λειψία για την απόκτηση του Ιμπραΐμα Κονατέ.

Ο νεαρός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Λειψία το 2017 από τη Σοσό, έπειτα από εισήγηση του Γιούλιαν Νάγκεσλμαν. Επιπλέον, είναι 21χρόνων και μέχρι τώρα δεν θεωρείται βασικός στην Γερμανική ομάδα, καθώς στην ιεραρχία της βρίσκονται μπροστά του οι Όρμπαν, Κλόστερμαν και Ουπαμεκανό, ωστόσο οι άνθρωποι της Λίβερπουλ πιστεύουν ότι έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Ο 21χρονος Γάλλος έχεις συμβόλαιο με τη Λειψία μέχτι το 2023, όμως μέσα σε αυτό υπάρχει μια ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ την οποία όπως όλα δείχνουν η Λίβερπουλ θα κληθεί να καταβάλλει. «Η Λίβερπουλ δουλεύει ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία για τον Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία. Δεν είανι τελειωμένο, αλλά έχει γίνει πολύ σημαντική πρόοδος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «Athletic».

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για την θέση του κεντρικού αμυντικού εκτός από τους τραυματίες, Φαν Ντάικ, Ζοέλ Μάτιπ και Τζο Γκόμεζ, έχει και τον Οζάν Κάμπακ με την μορφή δανεισμού από την Σάλκε έως το καλοκαίρι, ενώ διαθέτει και τους Ναθάνιελ Φίλιπς, Μπεν Ντέιβις και Ρις Γουίλιαμς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ