Λίβερπουλ και Τσέλσι θέλουν να «κλέψουν» τον Όντεγκααρντ

Λίβερπουλ και Τσέλσι θέλουν να «κλέψουν» τον Όντεγκααρντ

Έτοιμες να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης του Μάρτιν Όντεγκααρντ που αγωνίζεται δανεικός στην Άρσεναλ είναι η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Εντυπωσιασμένοι είναι στην Αγγλία με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρτιν Όντεγκααρντ με την Άρσεναλ, καθώς ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους διακριθέντες των «κανονιέρηδων» τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, και συγκεκριμένα την Mail Sport, ο Νορβηγός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με την Άρσεναλ να βλέπει να… μαζεύονται όλο και περισσότεροι ανταγωνιστές και μάλιστα από την Premier League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι βλέπουν σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου μέσου και δεν αποκλείεται να μπουν… σφήνα και να προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ρεάλ.

Ωστόσο η υπόθεση θα είναι δύσκολη, τόσο για την Άρσεναλ, όσο και για τις δύο νέες διεκδικήτριες, καθώς η Βασίλισσα υπολογίζει κανονικά στον Όντεγκααρντ για τη νέα σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ