Το… τρολάρισμα του Μάτιτς σε Φερνάντες και Ρονάλντο (pic)

Το… τρολάρισμα του Μάτιτς σε Φερνάντες και Ρονάλντο (pic)

Ο Νεμάνια Μάτιτς φρόντισε να... πειράξει τόσο τον Μπρούνο Φερνάντες όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την περιβόητη φάση του αγώνα της Σερβίας με την Πορτογαλία.

Τους Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να «πειράξει» ο Νεμάνια Μάτιτς για την περίφημη φάση της αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σέρβος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρέμασε πάνω από τη θέση του Πορτογάλου συμπαίκτη του στα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας μια παραποιημένη φωτογραφία από τη φάση του Ρονάλντο, του οποίου το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα από το διαιτητή Μάκελι, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Ωστόσο, στην μονταρισμένη φωτογραφία που κρέμασε ο 32χρονος άσος φαινόταν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και πως απομακρύνθηκε έγκαιρα από τον Πέτροβιτς.

Μάλσιτα, ο Μάτιτς ανέρτησε την εικόνα στο Instagram, κοινοποιώντας σε αυτή τη δημοσίευση και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γράφοντας: «Ακριβώς στη γραμμή. Δεν είναι ξεκάθαρο τώρα;» και αναμένεται αν θα λάβει απάντηση από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ