«Βλέπει Νέλσον ο Ολυμπιακός» (vid)

«Βλέπει Νέλσον ο Ολυμπιακός» (vid)

Αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ της Άρσεναλ.

Ακόμα ένας εξτρέμ προστέθηκε στο μεταγραφικό δελτίο του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Αυτός είναι ο Ρις Νέλσον, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ.

Ο 21χρονος Άγγλος αρέσει στους ανθρώπους του πρωταθλητή Ελλάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» και τσεκάρουν την περίπτωση του εν όψει του καλοκαιριού. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από την αγγλική ιστοσελίδα «football.london» που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων.

Σημείο επικοινωνίας υπάρχει, αφού οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Ευρώπη και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ρώτησαν τι ισχύει με τον Νέλσον.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν τη διάθεση να παραχωρήσουν δανεικό τον Νέλσον, προκειμένου να πάρει χρόνο και να εξελιχτεί. Στον Πειραιά ο νεαρός Άγγλος θα έχει αυτή την προοπτική και μένει να φανεί τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Τον Ιανουάριο ο Μίκελ Αρτέτα είχε προτρέψει τον Νέλσον να πάει κάπου δανεικός και ο Ολυμπιακός ήταν από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, όπως και η Χέρτα Βερολίνου. Όμως, ο Νέλσον ζήτησε να μείνει στο Έμιρεϊτς και να παλέψει για να πείσει τον Ισπανό προπονητή.

Ο Ρις Νίλσον έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Άρσεναλ το 2007, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017. Στους Λονδρέζους έχει 22 συμμετοχές με 1 γκολ. Τη σεζόν 2018-19 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χόφενχαϊμ (23 συμ./7 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ