Αρτέτα : «Ο Αγκουέρο έχει το χάρισμα»

Αρτέτα : «Ο Αγκουέρο έχει το χάρισμα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο.

Τις καλύτερες κουβέντες είχε να πει ο Μικέλ Αρτέτα για τον Κουν Αγκουέρο, αφού οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην Μάντσεστερ Σίτι στο παρελθόν.

«Πρώτα απ όλα όλοι όσοι έχουν δουλέψει ή έχουν βρεθεί πολύ κοντά στον Σέρχιο, θα συμφωνήσουν με αυτά που θα πω. Ήταν και είναι το βασικό πρόσωπο για το μεγάλο πρότζεκτ της Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεσαι παίκτες με ποιότητα και χαρακτήρα, ώστε να δημιουργήσουν μερικές σπουδαίες στιγμές.

Δεν είναι μόνο ο τρόπος που αγωνίζεται. Έχει το χάρισμα. Έχει την κατάλληλη προσωπικότητα γι’ αυτό που κάνει. Και έτσι, όπως το κάνει. Όλοι τον αγαπάνε σε αυτή την ομάδα. Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον σαν και εκείνον με τόσο μεγάλη προσφορά να αποχωρεί. Αλλά νομίζω όλα αυτά που έκανε, θα μείνουν για πάντα στην ιστορία της Σίτι.

Ο Σέρχιο είναι μοναδικός στο να βλέπει χώρους εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Και όχι μόνο αυτό. Εκείνος ξέρει να σκοράρει κιόλας με τόσο απλό τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει άμεσα το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νυν προπονητής της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ