Μπερμπάτοφ για Μουρίνιο : «Ξεχνάνε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές»

Μπερμπάτοφ για Μουρίνιο : «Ξεχνάνε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έσπευσε να υποστηρίξει τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κακή του χρονιά, ενώ μίλησε και για τους Χάαλαντ και Εμπαπέ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Έρλινγκ Χάαλαντ, Κιλιάν Εμπαπέ και Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερασπίστηκε τον νυν προπονητή της Τότεναμ, ενώ δήλωσε την πεποίθηση πως οι δύο παίκτες της Παρί και της Ντόρτμουντ, θα ξεπεράσουν τους Μέσι και Ρονάλντο.

«Ξεχνάνε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της τελευταίας δεκαετιάς. Όταν είσαι τόσο καλός και έχεις κερδίσει πολλά, ακόμα και να μην πάρεις τίποτα για κάποιες σεζόν, ο σεβασμός για όσα έχεις κάνει στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που αξίζεις» τόνισε μιλώντας για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«O Εμπαπέ μαζί με τον Χάαλαντ είναι ήδη στην κορυφή και μία μέρα θα «θα εκθρονίσουν» τους Μέσι και Ρονάλντο. Για εμένα ο Γάλλος αυτή την στιγμή είναι το νούμερο 1 στην κατάταξη και θα πρέπει να πάρει την Χρυσή Μπάλα φέτος. Και αυτό όχι μόνο λόγω των γκολ που πετυχαίνει, αλλά και για το όρμα που έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ