Μάντσεστερ Γιουνάτειντ : Τέλος η σεζόν για Μαρσιάλ

Μάντσεστερ Γιουνάτειντ : Τέλος η σεζόν για Μαρσιάλ

Στα «πιτς» θα ολοκληρώσει τη σεζόν ο Άντονι Μαρσιάλ καθώς το πρόβλημα στο γόνατο αποδείχθηκε σοβαρότερο από ότι πίστευαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Άντονι Μαρσιάλ δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, με τις εξετάσεις του ποδιού του να δείχνουν πως θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Απογοητευμένος ήταν και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την εξέλιξη αυτήν, με τον Νορβηγό να επιβεβαιώνει πως το πρόβλημα του Γάλλου επιθετικού στο γόνατο είναι πιο σοβαρό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

«Δυστυχώς χτύπησε σοβαρά το γόνατό του στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν οι παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες. Σταυρώνεις τα χέρια σου και εύχεσαι να επιστρέψουν όλοι πίσω υγιείς. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς.

Είναι απογοητευτικό που τον χάνουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην αρχή οι πληροφορίες από τη Γαλλία δεν έδειχναν τόσο μεγάλη ζημιά, ωστόσο τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ