Ο Μαζουακού επέστρεψε μετά από 4 μήνες!

Ο Μαζουακού επέστρεψε μετά από 4 μήνες!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 4 μήνες.

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πραγματοποίησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού έπειτα από 4 μήνες.

Ο 27χρονος άσος της Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη νίκη της ομάδας του επί της Γουλβς (3-2) μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο και τον είχε αφήσει εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, ο διεθνής από το Κονγκό βοήθησε πολύ τα «σφυριά» για να φτάσουν σε αυτή τη σημαντική νίκη, μοιράζοντας και μια ασίστ. Η ομάδα του διανύει εξαιρετική σεζόν, όντας στην 4η θέση της Premier League με 52 βαθμούς, μπροστά από τις Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Φυσικά, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του χάρηκαν πολύ με την επιστροφή του, κάτι το οποίο δεν έκρυψε.

«Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και χαίρομαι που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Κάναμε τη δουλειά και κερδίσαμε τους 3 πόντους. Τώρα είμαστε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Είναι υπέροχο για εμάς και για τους οπαδούς. Τώρα δεν μπορώ να περιμένω το επόμενο ματς. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Λέστερ την Κυριακή (11/4)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαζουακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ