Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 1-2

Με το μυαλό στη ρεβάνς κόντρα στην Ντόρτμουντ η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-2 μέσα στο «Etihad» από την εξαιρετική Λιντς που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο.

Ενα πολύ καλό μάθημα έδωσε ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον Πεπ Γκουαρντιόλα με την εξαιρετική Λιντς να φεύγει με σπουδαίο διπλό (1-2) από το Μάντσεστερ επί της Σίτι αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκαν οι «Πολίτες» ενόψει της ρεβάνς με την Ντόρτμουντ ενώ διατηρούν ακόμη απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ αφού βρίσκονται στο +14 αλλά με δύο ματς περισσότερα. Όσο για τα «παγώνια», μπορούν να ελπίζουν ακόμη για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Σίτι είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Λιντς ήταν αυτή που σκόραρε. Αφού οι Στέρλινγκ και Τόρες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, στο 42′ ο Ντάλας με σουτ από ασίστ του Μπάμφορντ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Κούπερ αποβλήθηκε για πολύ σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ζέσους.

Στο 76′ ήρθε η ισοφάριση για τη Σίτι. Ο Φερναντίνιο έβγαλε κάθετα για τον Σίλβα ο οποίος βρήκε τον Τόρες που πλάσαρε για το 1-1. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το πιθανότερο ήταν να έρθει η ανατροπή, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλιόσκι βρήκε τον Ντάλας που στην κόντρα νίκησε τον Έντερσον για το 1-2.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον , Κανσέλο, Μεντί (74’ Φόντεν), Στόουνς, Ακέ (58’ Γκιντογκάν), Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζιντσένκο, Στέρλινγκ, Ζέσους, Τόρες

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Κούπερ, Ντάλας, Γιορέντε, Φίλιπς, Αλιόσκι, Έλντερ Κόστα, Μπάμφορντ (45+3’ Στρόικ), Ρόμπερτς (63’ Κοχ), Ραφίνια (90+1’ Σάκλετον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ