Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 2-1

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 2-1

Πρώτη νίκη στο «Άνφιλντ» για τη Λίβερπουλ μέσα στο 2021! Η ομάδα του Κλοπ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα και έπιασε τετράδα.

Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία της νίκη στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ πανηγύρισε ξανά επικρατώντας με 2-1 της Άστον Βίλα και έπιασε τετράδα. Νίκη με ανατροπή μάλιστα για τους «reds» που είχαν να πάρουν τρίποντο στην έδρα τους από τις 16 Δεκεμβρίου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες για τη Λίβερπουλ, η Άστον Βίλα σόκαρε την ομάδα του Κλοπ με τον Γουότκινς να κάνει το 0-1 στο 43′ με ωραίο σουτ. Η Λίβερπουλ απάντησε με τον Φιρμίνο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR.

Στο 57′ ο Σαλάχ ισοφάρισε από κοντά και πέντε λεπτά μετά ο Τρεζεγκέ έφτασε κοντά στο 1-2 αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Άλισον. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για τη Λίβερπουλ με τον Άρνολντ να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να κάνει το 2-1.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Καμπάκ (80’ Σακιρί), Φίλιπς, Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ (70’ Τιάγκο), Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Ζότα, Φιρμίνο (75’ Μανέ)

Αστον Βίλα: Μαρτίνεθ, Κονσά, Κας, Μινγκς, Τάργκετ, Νακαμπά (66’ Μπάρκλεϊ), Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Τραορέ (68’ Ελ Γκαζί), Τρεζεγκέ, Γουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ