Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 1-4 (vid)

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 1-4 (vid)

Οι Μπλε επικράτησαν εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 4-1 και ανέβηκαν στην 4η θέση της Premier League - Στο +2 από την 5η Λίβερπουλ.

Σε παράταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Τσέλσι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, για την 32η αγωνιστική της Premier League. Οι Μπλε, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν με 4-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» και ανέβηκαν στην 4η θέση με 54 πόντους. Οι Λονδρέζοι επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο και βρίσκονται στο +2 από την 5η Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουαΐτα  και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα η Τσέλσι σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τον Πούλισιτς. Ο Χάβερτς έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Πούλισικ και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκουαΐτα για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Μπλε έκαναν το 3-0 με γκολ του Ζούμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάουντ, ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά και σφράγισε τη νίκη της Τσέλσι. Στο 63’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με κεφαλιά του Μπεντεκέ, μετά από σέντρα του Σλουπ, με τον Πούλισικ στο 73’ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Γουόρντ, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Ρίντεβαλντ (59’ Σλουπ), Μπεντεκέ, Αγιού (75’ Τάουνσεντ), Ζαχά, Εζέ (59’ ΜακΚάρθι)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Κόβατσιτς (83’ Ζιγές), Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισικ, Χάβερτς, Χάντσον Οντόι (75’ Τζέιμς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ