Ο Μπρούνο Φερνάντες αντέδρασε στον «ερυθρόλευκο» Ποντένσε και έβαλε φωτιά στο Μάντσεστερ (pics)

Ο Μπρούνο Φερνάντες αντέδρασε στον «ερυθρόλευκο» Ποντένσε και έβαλε φωτιά στο Μάντσεστερ (pics)

Οι Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάο Κανσέλο συμφώνησαν με τον Ντάνιελ Ποντένσε και έβαλαν… φωτιά στο Μάντσεστερ, καθώς Γιουνάιτεντ και Σίτι είναι από τα ιδρυτικά μέλη της European Super League.

Στα… χαρακώματα. Οι 12 μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο, δημιουργώντας την European Super League, με την UEFA να απειλεί με κυρώσεις τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νεοσύστατη διοργάνωση και με αποκλεισμό τους ποδοσφαιριστές τους.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/4) με ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τάχθηκε ανοιχτά κατά της European Super League.

«Η μπάλα. Το τραγούδι. Το όνειρο. Το βολέ του Ζιντάν… Το σόλο του Κακά… Η Λίβερπουλ στην Αθήνα… Ο Όλε στη Βαρκελώνη… Ο Κρις και ο Ζέεντορφ… Υπάρχουν μερικά πράγματα, που πραγματικά δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο εξτρέμ της Γουλβς.

Μια ανάρτηση που βρήκε πολλούς υποστηρικτές, ακόμα και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες που είναι ιδρυτικά μέλη της European Super League, όπως ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, αλλά και ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοαό Κανσέλο.

«Τα όνειρα δεν αγοράζονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός των Κόκκινων Διαβόλων, ενώ στο πλευρό του πρώην «ερυθρόλευκου» εξτρέμ τάχθηκε ανοιχτά και ο αμυντικός των Πολιτών. Οι δύο Πορτογάλοι με τις αναρτήσεις τους βάζουν… φωτιά στο Μάντσεστερ και δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι κατά της δημιουργίας της European Super League.

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις των οπαδών των 12 ομάδων που ίδρυσαν την νεοσύστατη διοργάνωση ήταν σειρά των ποδοσφαιριστών να δείξουν την αντίθεσή τους στο νέο εγχείρημα των μεγάλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.  Οι αποφάσεις των διοικήσεων φαίνεται ότι δεν βρίσκουν σύμφωνους τους παίκτες, οι οποίοι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχουν ερωτηθεί για το… σχίσμα με την UEFA.

Ο «πόλεμος» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μόλις ξεκίνησε και πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, ειδικά εάν δεν κάνουν πίσω οι 12 ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι η UEFA έχει ξεκαθαρίσει ότι οι παίκτες των ομάδων που θα παίξουν στην European Super League θα αποκλειστούν από όλες τις τις εθνικές διοργανώσεις αλλά και από το ερχόμενο Euro.

Ολοι βρίσκονται πλέον προ των ευθυνών τους, με τις 12 ομάδες να δείχνουν αποφασισμένες να προχωρήσουν στον δικό τους δρόμο, αλλά και την UEFA να μην είναι διατεθειμένη να τις αφήσει να δημιουργήσουν τη δικιά τους διοργάνωση. Μετά τις ανακοινώσεις έχουμε πλέον και τις πρώτες αντιδράσεις από τους παίκτες, με τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Ζοάο Κανσέλο να βάζουν… φωτιά στο Μάντσεστερ, αλλά και εν γένει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ