Οι παίκτες της Λιντς με μπλουζάκια κατά της European Super League – Ενοχλημένος ο Κλοπ (pic & vid)

Οι παίκτες της Λιντς με μπλουζάκια κατά της European Super League – Ενοχλημένος ο Κλοπ (pic & vid)

Οι παίκτες της Λιντς έκαναν ζέσταμα για το ματς με τη Λίβερπουλ με μπλουζάκια κατά της European Super League και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γιούργκεν Κλοπ.

Με μπλουζάκια κατά της European Super League έκαναν ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές της Λιντς πριν το παιχνίδι με τη Λίεβρπουλ, κάτι το οποίο ενόχλησε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τα «παγώνια» δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς αντιδράσεις σε μια μέρα που γίνεται ο… χαμός με το θέμα της νέας κλειστής λίγκας.

Έτσι, οι παίκτες των «παγωνιών» ως ένδειξη διαμαρτυρίας βγήκαν να κάνουν ζέσταμα με μπλουζάκια που έγραφαν: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς. Champions League, κερδίστε το».

Ο Γιούργκεν Κλοπ, παρότι νωρίτερα είχε τοποθετηθεί κατά της European Super League, δεν άφησε τους παίκτες του να φορέσουν τα ίδια μπλουζάκια, ενώ μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος και τόνισε:

«Δεν χρειάζεται να μας θυμίζει κανείς ότι πρέπει να κερδίσουμε την έξοδό μας στο Champions League. Μου φαίνεται αστείο και με θυμωνει. Σας ευχαριστούμε για την ιδέα, αλλά δεν τη θέλουμε. Ισως στη Λιντς να πρέπει να θυμήσουν στον εαυτό τους αυτό για το Champions League. Σίγουρα όχι σε μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ