Κάραγκερ : «Αν φύγει ο Κλοπ, ο κόσμος θα διώξει σε μια εβδομάδα τους ιδιοκτήτες» (vid)

Κάραγκερ : «Αν φύγει ο Κλοπ, ο κόσμος θα διώξει σε μια εβδομάδα τους ιδιοκτήτες» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη European Super League, τόνισε ότι είναι ενάντια και ο Τζέιμι Κάραγκερ δήλωσε πως αν φύγει από τη Λίβερπουλ ο κόσμος της ομάδας θα διώξει τους ιδιοκτήτες των κόκκινων σε μια βδομάδα.

Τη σιγουριά πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο πλευρό του και θα τα βάλουν με την ιδιοκτησία μέσα σε μια εβδομάδα, αν αποφασιστεί ν’ απομακρυνθεί ο Γερμανός έπειτα απ’ όσα είπε για την European Super League, εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραγκερ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν φύγει ο Κλοπ, τότε ο κόσμος θα διώξει τους ιδιοκτήτες μέσα σε μια εβδομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει αυτό. Θα… ξηλώσουν όλο το γήπεδο! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο δυνατός στον σύλλογο αυτή τη στιγμή!

Δεν υπάρχει κανείς οπαδός της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή πουθενά στον κόσμο που να μη θέλει τον Κλοπ στον πάγκο για τα επόμενα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν θα ξέρουν τι τους χτύπησε! Δεν ξέρω πολλές ομάδες όπου οι προπονητές είναι πάντοτε οι … Θεοί. Όπως ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Σάνκλι, ο Πέισλι… Στη Λίβερπουλ κανείς δεν θα πάρει το μέρος του ιδιοκτήτη, ή του εκτελεστικού διευθυντή…» ήταν τα λόγια του Τζέιμι Κάραγκερ στο SkySports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ