Ιδιοκτήτης Έβερτον : «Να αφαιρεθούν βαθμοί από τις έξι αγγλικές ομάδες της Super League»

Ιδιοκτήτης Έβερτον : «Να αφαιρεθούν βαθμοί από τις έξι αγγλικές ομάδες της Super League»

Ο Φαράντ Μοσίρι μίλησε για τη δημιουργία της European Super League και τόνισε πως θα πρέπει η Premier League να αφαιρέσει βαθμούς από τις έξι αγγλικές ομάδες στο πρωτάθλημα.

H δημιουργία της European Super League εδώ και μερικα 24ωρα έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους 12 συλλόγους που ίδρυσαν την κλειστή λίγκα να βάλλονται από πολλά μέτωπα για την κίνηση τους.

Ο ισχυρός άντρας της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι είναι κατά της νέας λίγκας και θεωρεί πως θα έπρεπε να αφαιρεθούν βαθμοί από τις αγγλικές ομάδες της ESL στην Premier League σαν τιμωρία για την απόφαση τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Έβερτον δεν θα έμπαινε ποτέ σε μια τέτοια λίγκα. Κάθε πράγμα που συνδέεται με αυτό είναι εναντίον της ιδέας του βρετανικού ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ανήκουν στις κοινότητες, στους οπαδούς.

Νομίζω πως ότι η Premier League θα έπρεπε να αφαιρέσει βαθμούς από Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Υπάρχουν αφαιρέσεις βαθμών για παραβίαση του Financial Fair Play ή για παράτυπες προσεγγίσεις σε παίκτες και προπονητές αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε για επίθεση στην καρδιά της Premier League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ