Γουέστ Χαμ : «Οι προτάσεις της ESL υπονομεύουν τον ανταγωνισμό και αγνοούν τους οπαδούς» (pic)

Γουέστ Χαμ : «Οι προτάσεις της ESL υπονομεύουν τον ανταγωνισμό και αγνοούν τους οπαδούς» (pic)

Η Γουέστ Χαμ είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που δεν συμφωνεί καθόλου με την προοπτική της δημιουργίας της European Super League.

Την αντίθεση της εξέφρασε και η Γουέστ Χαμ στη δημιουργία της European Super League, τονίζοντας μέσω της ανακοίνωσης της πως η νεοσύστατη λίγκα υπονομεύει τον ανταγωνισμό και αγνοοεί τους οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο σύλλογος εξέφρασε την αντίθεσή του στις προτάσεις για τη δημιουργία μίας Super League στη σύσκεψη της Premier League.

Κατόπι συνάντησης των ανθρώπων της ομάδας και της Επιτροπής Φιλάθλων, η αντιπρόεδρος, Κάρεν Μπρέιντι, συναντήθηκε με άλλους 13 εκπροσώπους ομάδων της Premier League και αντιτέθηκε στην επιθυμία έξι συλλόγων να φτιάξουν μία νέα λίγκα.

Σαν κλαμπ που δημιουργήθηκε πριν από 125 χρόνια από ανθρώπους της εργατικής τάξης, πιστεύουμε πως οι προτάσεις αυτές πηγαίνουν κόντρα στην ακεραιότητα του αθλήματος, υπονομεύουν τον ανταγωνισμό και αγνοούν τους οπαδούς, τους συλλόγους και τους παίκτες από την Premier League μέχρι τη Sunday League.

Οι προτάσεις αυτές πηγαίνουν επίσης κόντρα στο ήθος μας και τις αξίες μας, τον τρόπο της Γουέστ Χαμ, που μας ενέπνευσαν στις μεγάλες μας επιτυχίες. Έχουμε την κοινωνική ευθύνη να συνεχίσουμε και να κρατάμε τους οπαδούς μας ενημερωμένους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ