Η Ομοσπονδία της Αγγλίας κατηγορεί τον Πεπ για πολιτικά μηνύματα

Η Ομοσπονδία της Αγγλίας κατηγορεί τον Πεπ για πολιτικά μηνύματα

Μια κίτρινη κορδέλα την οποία έχει καρφιτσώσει κατά καιρούς στην μπλούζα του ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αρκετή για να φέρει την αντίδραση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία τον κατηγορεί για διάδοση πολιτικών μηνυμάτων. 

Μια κίτρινη κορδέλα την οποία έχει καρφιτσώσει κατά καιρούς στην μπλούζα του ο Πεπ Γκουαρδιόλα (τελευταία στο ματς Κυπέλλου με την Γουίγκαν τη Δευτέρα) ήταν αρκετή για να φέρει την αντίδραση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία άνοιξε πειθαρχική διαδικασία και τον κατηγορεί για διάδοση πολιτικών μηνυμάτων.

Η συγκεκριμένη κορδέλα εκφράζει την υποστήριξη των φυλακισμένων ακτιβιστών και των πολιτικών που αγωνίζονται για την ανεξαρτησίας της Καταλονίας, με την Ομοσπονδία να τον κατηγορεί καθώς «διαδίδει πολιτικό μήνυμα, παραβιάζοντας τους κανόνες διαφήμισης». Τον Δεκέμβριο, μάλιστα, τον είχε προειδοποιήσει δις με επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Καταλανός τεχνικός της έχει περιθώριο μέχρι τις 5/3 για να απαντήσει στις κατηγορίες, ενώ θυμίζουμε στην Ισπανία γίνεται έρευνα για το αν η οικογένειά του βοηθά τον Κάρλες Πουτζδεμόν προκειμένου να φυγαδευτεί.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ