Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με πρόταση στα 4,6 δισ. ευρώ οι Γκλέιζερ θα πουλούσαν τις μετοχές τους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με πρόταση στα 4,6 δισ. ευρώ οι Γκλέιζερ θα πουλούσαν τις μετοχές τους

Μετά την αποτυχία της European Super League, μια άκρως συμφέρουσα πρόταση αρκεί για να αποχωρήσουν οι Γκλέιζερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ύστερα από την αποτυχία της European Super League, η οικογένεια Γκλέιζερ θα αποχωρούσε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκεί να έφτανε στα χέρια της μια αξιόλογη πρόταση.

Οι αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών κατά των ιδιοκτητών των ομάδων τους είναι πολύ έντονες και ασταμάτητες, μετά το φιάσκο με τη δημιουργία της κλειστής λίγκας.

Ο Χένρι δέχεται μεγάλη πίεση ώστε να φύγει από τη Λίβερπουλ και αυτό προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν στη Μέση Ανατολή, όμως ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε πρόταση ύψους 3.500.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι η μόνη που έχει προσελκύσει το ενιαφέρον και στην περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεχτούν πρόταση για την εξαγορά τους και το ποσό «αγγίζει» τα 4.600.000.000 ευρώ, τότε οι Γκλέιζερ θα παραδώσουν τον σύλλογο, σύμφωνα με την «Irish Mirror».

«Επενδυτές στην πόλη πιστεύουν ότι μια προσφορά που πλησιάζει τα 4 δισ. λίρες θα δελέαζε τους Γκλέιζερ, οι οποίοι διευθύνουν αποτελεσματικά τον σύλλογο, να παραιτηθούν από τον έλεγχό του», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ