Γουλβς – Μπέρνλι 0-4

Γουλβς – Μπέρνλι 0-4

Η Μπέρνλι πανηγύρισε μια τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στην Γουλβς (0-4) στη μάχη της για την παραμονή, με... παράσταση του Κρις Γουντ.

Ο Κρις Γουντ πήρε από το χέρι την Μπέρνλι και με το χατ-τρικ του στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε την υπόθεση νίκη για την Μπέρνλι κόντρα στη Γουλβς (0-4), που με αυτό το «τρίποντο» απομακρύνθηκε πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.

Με αυτόν το θρίαμβο οι «κλάρετς» εξασφάλισαν κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην Premier League και την επόμενη σεζόν, καθώς ανέβηκαν στους 36 βαθμούς και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «λύκοι» παρέμειναν στους 41 βαθμούς.

Σε… One Man Show εκτυλίχθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Κρις Γουντ να ανοίγει το σκορ στο 15′, να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 21′ και στο 44′ να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της ομάδας του, κάνοντας χατ τρικ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση. Ωστόσο, στο 85′ ο Άσλεϊ Γουέστγουντ θέλησε να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» και το έκανε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Αΐτ-Νούρι, Νέβες (70′ Βιτίνια), Σεμέντο (58′ Σίλβα), Ντεντόνκερ, Ποντένσε (70′ Γκιμπς-Γουάιτ), Ζοζέ, Τραορέ

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Τέιλορ, Ταρκόφσκι, Μι, Τσορκ, Μπράουνχιλ, ΜακΝίλ, Γουέστγουντ, Γουντ, Βίντρα (73′ Ροντρίγκεζ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ