Γιουνάιτεντ και Σίτι κοιτούν τους ίδιους παίκτες για το κέντρο (vid)

Γιουνάιτεντ και Σίτι κοιτούν τους ίδιους παίκτες για το κέντρο (vid)

Στο ραντάρ των Σίτι και Γιουνάιτεντ βρίσκονται οι Τόνι Κρόος και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με την άτυπη μετεγγραφική κόντρα των δύο ομάδων του Μάντσεστερ να μην αποκλείεται να συνεχιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τη μια ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δηλώσει δημοσίως πως το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ θα ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη, με τον Φερναντίνιο να βαδίζει στα 33, τον 34άρη Γιάγια Τουρέ να είναι φευγάτος και τον Ιλκάι Γκιντογκάν αρκετά επιρρεπή σε τραυματισμούς, η Σίτι αναμένεται να βγει και αυτή στην αγορά προκειμένου να αγοράσει χαφ. Σύμφωνα, λοιπόν, με Μέσα του εξωτερικού, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ κοιτάνε με έντονο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών.

Από την μια ο Τόνι Κρόος, με την El Confidencial να αναφέρει πως ο 28χρονος Γερμανός χαφ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Premier League. Κατά τη θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου συνεργάστηκε μάλιστα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, άγνωστες όμως παραμένουν οι προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022 (στα 300 εκατ. η ρήτρα, στα 11 εκατ. ο ετήσιος μισθός του). Ο Κρόος, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, μετρά φέτος 29 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=v6mBmqU9Vn0

Από την άλλη ο Σεργκεί Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Σύμφωνα με την Daily Record, Σίτι και Γιουνάιτεντ είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν εκ του σύνεγγυς την εξέλιξή του και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ο Σέρβος κεντρικός μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 από την Γκενκ, έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της Λάτσιο, πραγματοποιώντας φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (32 συμ., 9 γκολ, 6 ασίστ). Στα 22 του, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα της γενιάς του, με τον ιταλικό σύλλογο να τον έχει «δέσει» ως το 2022 και να ξεκινά από θέση ισχύος τις όποιες διαπραγματεύσεις, για έναν παίκτη που προς το παρόν δεν έχει εκφράσει επιθυμία για να μετεγγραφεί σε σύλλογο με μεγαλύτερους στόχους.

https://www.youtube.com/watch?v=sYcHoJGom68

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ