Η Άρσεναλ πληρώνει ακόμα τον Οζίλ

Η Άρσεναλ πληρώνει ακόμα τον Οζίλ

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι αναγκασμένη για να ξεφορτωθεί τον Μεσούτ Οζίλ μια και καλή, να τον πληρώνει μέχρι και το καλοκαίρι.

Στις 24 του περασμένου Ιανουαρίου, η Άρσεναλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μεσούτ Οζίλ, καθώς ο -τουρκικής καταγωγής- Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στον βασικό σχεδιασμό του Μικέλ Αρτέτα.

Ο 32χρονος άσος βρήκε νέα ποδοσφαιρική «στέγη» στην Φεναρμπαχτσέ, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» εξακολουθούν και καταθέτουν στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 360.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή το 90% των απολαβών που είχε ως παίκτης των Λονδρέζων. Οπως αποκαλύπτει το «Athletic», αυτή ήταν η συμφωνία των δύο πλευρών, προκειμένου να συναινέσει ο Οζίλ για την αποχώρηση του και θα εξακολουθήσει να ισχύει, μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και θα έληγε το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο.

Στο ίδιο δημοσιεύμα, αναφέρεται πως από τον Ιούνιο και μετά, ο Οζίλ θα εισπράττει από την Φενερμπαχτσέ… μόλις 75.000 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα, ο Οζίλ έχει αγωνισθεί σε μόλις επτά αναμετρήσεις με την τουρκική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ