Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε οικονομικές απώλειες ύψους 46 εκατομμυρίων λιρών

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε οικονομικές απώλειες ύψους 46 εκατομμυρίων λιρών

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της στοιχεία για το έτος 2020 μέχρι και τις 31 Μαΐου, καταγράφοντας απώλειες ρεκόρ ύψους 46 εκατομμυρίων λιρών.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία για το 2020, κατά την οποία κατέγραψε απώλειες ύψους 46 εκατομμυρίων λιρών.

Τον Μάρτιο του 2020, στην προηγούμενη ανακοίνωση των οικονομικών στοιχείων τους, οι Reds είχαν καταγράψει κέρδος 42 εκατομμυρίων λιρών, στη συνέχεια πήραν τον τίτλο της Premier League, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού της προκάλεσε μεγάλους οικονομικούς τριγμούς.

Τα έσοδα των αγώνων μειώθηκαν κατά 13 εκατομμύρια σε 71 εκατομμύρια ως αποτέλεσμα τεσσάρων λιγότερων εντός έδρας αγώνων της Premier League κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα έσοδα από τα μέσα ενημέρωσης μειώθηκαν κατά 59 εκατομμύρια και δεν ξεπέρασαν τα 202 εκατομμύρια λόγω της σεζόν της Premier League που επεκτάθηκε εκτός της οικονομικής περιόδου αναφοράς και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Αυτά τα οικονομικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τον αρχικό αντίκτυπο της πανδημίας, η οποία έκανε τους αγώνες ποδοσφαίρου αρχικά να ανασταλούν τον Μάρτιο του 2020 και στη συνέχεια να ξαναρχίσουν κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ