Ο Κλοπ περιμένει «ήσυχο» καλοκαίρι στη Λίβερπουλ

Ο Κλοπ περιμένει «ήσυχο» καλοκαίρι στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν περιμένει ένα δαπανηρό καλοκαίρι και έντονο για τη Λίβερπουλ λόγω της πανδημίας.

Για δύσκολη κατάσταση που θα συνεχιστεί έκανε λόγο ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να μην παίξει στο Champions League και να μην καταφέρει να προσελκύσει «βαριά» ονόματα το καλοκαίρι!

Ο Κλοπ είχε αναφέρει λίγο μετά το 1-1 με την Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» πως αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ δείχνει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» σε ένα ματς που ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως θα είναι 100% σημαντική η νίκη για τη δική του ομάδα αν θέλει να βρεθεί στην 4άδα, ωστόσο, για το θέμα των μεταγραφών ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το Champions League είναι τρομερά σημαντικό για το κλαμπ σε οικονομικό επίπεδο. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα είναι καλό… Αν και δεν νομίζω να αλλάξει πολλά πράγματα. Η κατάσταση ήταν δύσκολη και απλά θα παραμείνει δύσκολη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ