Σαουθάμπτον – Λέστερ 1-1

Σαουθάμπτον – Λέστερ 1-1

Η Λέστερ δεν μπόρεσε να «λυγίσει» τη Σαουθάμπτον που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 10', με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τις «αλεπούδες» να αφήνουν δύο σημαντικούς βαθμούς για τη μάχη της τετράδας.

Ισοπαλία που τη βάζει σε μπελάδες για τη Λέστερ, καθώς οι «αλεπούδες» έμειναν στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 10′, χάνοντας έτσι δύο μεγάλους βαθμούς για τη μάχη της τετράδας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να «λυγίσουν» τη Σαουθάμπτον που έπαιξε για 80+ λεπτά με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, με το εισιτήριο του Champions League να παίρνει… φωτιά! Μεγάλος βαθμός για τους γηπεδούχους που δείχνουν να «κλειδώνουν» οριστικά την παραμονή τους στην Premier League.

Στα δύσκολα από νωρίς μπήκε η Σαουθάμπτον, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό οι «άγιοι» έμειναν με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω της αποβολής του Βέστεργκαρντ, ο οποίος έκανε «δολοφονικό» μαρκάρισμα πάνω στον Τζέιμι Βάρντι, με τον Άγγλο ωστόσο να γλιτώνει και να συνεχίζει κανονικά…

Μάλιστα, από τη συγκεκριμένη φάση προήλθε και η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με την εκτέλεση φάουλ του Τζέιμς Μάντισον να περνάει ελάχιστα άουτ. Οι «αλεπούδες» είχαν την μπάλα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τη Σαουθάμπτον που αναγκαστικά οπισθοχώρησε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο γκολ…

Κι όμως η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που βρήκε πρώτη γκολ στο παιχνίδι. Ο Ιεανάτσο υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ο Γουόρντ Πράους ανέλαβε την εκτέλεση και στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και πήραν το προβάδισμα!

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της Λέστερ που βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης. Ο «σεληνιασμένος» Ιεανάτσο… σέρβιρε στον Έβανς και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σαουθάμπτον με κεφαλιά φέρνοντας και πάλι στα ίσα το παιχνίδι στο 68ο λεπτό.

Κάπου εκεί οι «αλεπούδες» άρχισαν να απειλούν και να βάζουν στα καρέ της τη Σαουθάμπτον με απανωτές ευκαιρίες. Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 81ο λεπτό, όταν πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και βρέθηκε «φάτσα» με τον ΜακΚάρθι ο οποίος τον σταμάτησε με μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην αμέσως επόμενη φάση ήταν η σειρά του Εντίντι να φτάσει κοντά στο γκολ, με το σουτ του Νιγηριανού να περνάει ελάχιστα άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τη Λέστερ να είναι η μεγάλη χαμένη της βραδιάς…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι. Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Στέβενς, Γουόρντ-Πρόοουζ, Άρμστρονγκ, Τέγια (15’Σαλισού), Ρέντμοντ, Μιναμίνο (76’Ντιαλό), Άνταμς (91’Ενλουντούλου).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάνιε, Φοφανά (46’Πέρεθ), Σογιουντσού, Έβανς, Τόμας (69’Ολμπράιτον), Εντίντι, Τίλεμανς, Μάντισον, Ιεανάτσο, Βάρντι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ