Λέστερ – Στόουκ 1-1

Λέστερ – Στόουκ 1-1

Η Στόουκ βρισκόταν πολύ κοντά σ' ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Λέστερ, αλλά ένα τραγικό λάθος του Τζακ Μπάτλαντ της στέρησε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή (1-1).

Ένα ολέθριο λάθος ενός εκ των κορυφαίων Άγγλων τερματοφυλάκων, του Τζακ Μπάτλαντ, ήταν αρκετό για να στερήσει από την Στόουκ ένα υπερπολύτιμο διπλό στην έδρα της Λέστερ που θα της έδινε «οξυγόνο» στη μάχη της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι, με τον Κώστα Σταφυλίδη στη βασική εντεκάδα, έδειξαν πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και «άνοιξαν» το σκορ στο 43′ μ’ ένα υπέροχο γκολ του φορμαρισμένου, μετά την έλευση Λάμπερτ, Σακίρι (3 γκολ και 1 ασίστ στα τελευταία 5 παιχνίδια).

Η Λέστερ ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και πίεσε για την ισοφάριση. Κι ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα θα τα κατάφερνε, ήρθε ένα τραγικό λάθος του Μπάτλαντ στο 70′, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα του Ολμπράιτον.

Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, με τον Μπάτλαντ να σταματάει τον Μαχρέζ στο 89′ και τον Ντιντί να σημαδεύει το δοκάρι ένα λεπτό αργότερα. Με την ισοπαλία αυτή η Στόουκ πήρε μόλις τον 7o εκτός έδρας βαθμό της τη φετινή σεζόν, συγκομιδή που είναι η χειρότερη στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγλλικού ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ