Μπράιτον – Λιντς 2-0

Μπράιτον – Λιντς 2-0

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Premier League έκανε η Μπράιτον με τους «γλάρους» να επικρατούν με 2-0 της Λιντς για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Τρίποντο» παραμονής για την Μπράιτον. Οι «γλάροι» κατάφεραν να φτάσουν σε μία τεράστια νίκη απέναντι στη Λιντς, καθώς επικράτησαν με 2-0 της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην Premier League.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Πότερ επαλήθευσε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μία σημαντική νίκη με τον οποία «κλείδωσε» κατά κάποιον τρόπο την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς διέυρυνε τη διαφορά της από την 18η Φούλαμ στους 10 βαθμούς…

Μόλις 14 λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να ανοίξουν το σκορ. Ο Αλιόσκι ανέτρεψε τον Γουέλμπεκ μέσα στην περιοχή της Λιντς και ο Γκρος έγραψε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην Μπράιτον.

Το υπέροχο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «γλάρους» που έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη για τη μάχη της παραμονής τους στην Premier League.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουάιτ, Μπερν, Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Γκρος, Μπισουμά (90+1′ ΜακΆλιστερ), Τροσάρντ (81’ Τζάχανμπακς), Γουέλμπεκ (89’ Μόντερ), Μοπέ.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Γιορέντε (79’ Πάμπλο Ερνάντεθ), Κοχ, Αλιόσκι (46’ Πόβεδα Οκάμπο), Στρόικ, Νταλας, Ρόμπερτς, Κλιχ, Χάρισον, Μπάμφορντ (60’ Ροδρίγο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ