Οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν ντου στο «Ολντ Τράφορντ» πριν το ματς με τη Λίβερπουλ ζητώντας την αποχώρηση των Γκλέιζερς (vids)

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν ντου στο «Ολντ Τράφορντ» πριν το ματς με τη Λίβερπουλ ζητώντας την αποχώρηση των Γκλέιζερς (vids)

Περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στο γήπεδο της ομάδας του φωνάζοντας κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.

Η ιστορία με την ESL ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια Γκλέιζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να έχουν μετατραπεί έκτοτε σε κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας.

Αποκορύφωμα όλων των αντιδράσεων, αυτό που συνέβη περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Εκατοντάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν ντου στο «Ολντ Τράφοντ» με το σύνθημα «Glazers Out» να τους ενώνει.

Η διαμαρτυρία είχε ξεκινήσει από το ξενοδοχείο της ομάδας όταν οι οπαδοί επιχείρησαν να εμποδίσουν την αναχώρησή της. Πάντως σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Νησιού, η διεξαγωγή του ματς δεν διατρέχει κίνδυνο αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ